Wie is Tamara?

In 1982 ben ik in het ziekenhuis in Winschoten geboren en ik heb altijd in Zuidbroek gewoond. Na de basis en de middelbare school vond ik het lastig om te bedenken wat ik wilde... uiteindelijk heb ik een opleiding in het toerisme gedaan.
Na mijn stages lag de reiswereld ineens op z'n gat door de uitbraak van een oorlog in Irak. Geen werk te vinden in de sector dus ik heb toen de overstap gemaakt naar de financiële sector. Ik heb 13 jaar bij een grote bank gewerkt, maar ik kreeg het steeds drukker en drukker met mijn fotografie.
Omdat ik wist dat daar mijn hart lag heb ik in de vakopleiding fotografie gedaan en mijn hart gevolgd.

In 2016 schreef ik mij met Tamara Ellens Fotografie in bij de Kamer van Koophandel en in 2019 ben ik gestopt bij de bank en gestart als fulltime zzp-er, Yes!
De beste beslissing ooit, want ik heb nog nooit zoveel plezier in m'n werk gehad als nu 🤎

In 2018 werd ik door CBS de Wegwijzer in Zuidbroek gevraagd of ik de schoolfoto's wilde komen maken. Dat is het begin geweest van mijn tweede bedrijf "Mevrouw de Schoolfotograaf". Ik heb inmiddels al op meer dan 40 scholen de schoolfoto's mogen verzorgen, WAUW! 
Op dit moment combineer ik de shoots waardoor ik in het voorjaar en najaar énorm druk ben met alle schoolfoto's en in de overige maanden ben ik juist weer meer bezig met de familie- en kinderreportages, zakelijke fotografie en studiofotografie.

De beste combinatie ooit!

Naast m'n werk zijn er nog héél veel andere dingen die ik leuk vind om te doen, reizen en vakantie vieren bijvoorbeeld.
Weekendjes weg, en dagjes uit wanneer we kunnen, maar ook lekker kamperen in Italië en Zuid-Frankrijk, I love it!
Voordat ik mama werd heb ik met m'n man een camperreis door Australië gemaakt en de grootste droom die ik nu heb is om nog een keer naar Australië te gaan met onze kids, wat lijkt me dat gaaf zeg!

Naast werken en vakantie vieren stoppen wij nog heel wat tijd in ons klushuis, spreken we graag af met vrienden en zijn we dol op lekker eten :-)

Als je het leuk vind om mij op social media te volgen, voeg me gerust toe!