Welkom op mijn website!

Ik ben Tamara Ellens, getrouwd, woonachtig in Zuidbroek en fulltime fotograaf.
Hierboven zie je al een aantal steekwoorden die mij goed omschrijven: Italië en Australië bijvoorbeeld... Italië vind ik een prachtig vakantieland, maar ook Australië zit echt in mijn hart. In 2009 heb ik hier samen met mijn man in een campertje rondgereisd en nog voordat we weer naar huis reisden zei ik  "hier gaan we ooit nog eens naar terug!" 
Naast reizen en vakantie vieren ben ik gek op lekker eten... hoe vaak ik ook probeer om aan m'n lijn te denken, een broodje shoarma,  pizza of pasta carbonara kan ik echt niet aan me voorbij laten gaan. (Dus moet ik van mezelf minimaal 2 keer per week hardlopen en dat lukt me ook aardig  ;-)

Het fotograferen zat altijd al in mijn bloed, maar na de geboorte van onze zoons heb ik er mijn werk van gemaakt.
In 2011 werd ik voor het eerst mama van ons eerste kindje, een prachtige zoon Sven die totaal onverwacht levenloos werd geboren na 41 weken zwangerschap. Na een hele moeilijke periode krabbelde ik weer wat op en na verloop van tijd besefte ik mij hoeveel steun en troost de foto's die wij van Sven hadden gemaakt ons hebben gegeven. Dit was voor mij het punt waarop ik wist dat ik verder zou gaan als fotograaf. Inmiddels hebben wij nog 2 jongens gekregen Kevin & Ravi en kun je mij dus een echte jongens-mama noemen.

De eerste jaren heb ik het fotograferen gecombineerd met mijn baan in loondienst, maar sinds 2019 werk ik als volledig zelfstandige in de fotografie. Ik heb een opleiding bij de school voor fotografie in Groningen gedaan en diverse workshops en cursussen gevolgd bij andere fotografen, zoals een newborn workshop bij Brenda Pie in Alkmaar, een 2-daagse workshop bruidsfotografie bij Peter Lammers in Deventer en de opleiding Moment Design bij Cynthia de Jong Fotografie in Oldekerk.

Ik richt mij voornamelijk op schoolfotografie,
maar daarnaast kun je ook bij mij terecht voor newborn- kids-, familiereportages, bruidsreportages
en doe ik mooie opdrachten in de bedrijfsfotografie.

Met veel passie en creativiteit maak ik voor jullie de mooiste herinneringen! 🖤