Beste ouders, verzorgers,

Helaas zullen er dit jaar op OBS de Tandem en Inspecteur Amerikaschool in Noord-en Zuidbroek geen schoolfoto’s gemaakt worden.
Persoonlijk vind ik dit erg jammer en ik heb dan ook een alternatief bedacht voor de ouders/verzorgers die wel graag een portretfoto van hun kind(eren) willen dit jaar.

Ik heb een aantal dagen gepland waarop ik een alternatieve schoolfoto  van jullie kind(eren)  kan maken op een mooie buitenlocatie (ergens op Uiterburen tussen Noord-en Zuidbroek).
Voor ieder gezin plan ik 10 minuten in en in die tijd maken we van ieder kind 2  à 3 portretfoto’s + een foto van de kinderen samen en als jullie willen kunnen we ook nog een bonus-foto van het gezin maken! Alle kinderen uit het gezin mogen mee, dus ook als ze niet op dezelfde school zitten.
Aan het maken van deze foto’s zijn geen kosten verbonden. Binnen 3 weken ontvang je van mij via e-mail de inlogcodes (i.p.v. het inlogkaartje dat je op school zou krijgen) en kunnen jullie via het schoolfoto-bestelsysteem de foto’s bekijken en bestellen tegen het normale schoolfoto-tarief.. Je kunt afdrukken in klein en groot formaat bestellen, maar ook digitale bestanden, canvassen, foto’s op aluminium, tuinposters enz. 
Wil je eerst de prijzen van de producten weten? Klik dan hier.

Je kunt je aanmelden voor 1 van de volgende dagen:
- Vrijdag 12 juni 14:00 – 18:00 uur
- Zaterdag 13 juni 10:00 – 17:00 uur
- Vrijdag 19 juni 14:00 – 18:00 uur

Let op! De deadline voor het aanmelden is 1 juni

Uiteraard werk ik volgens alle RIVM-richtlijnen met betrekking tot het Corona-virus. Fotograferen mag mits je 1,5 meter afstand houdt en de kinderen / het gezin dat je fotografeert op hetzelfde adres woont.
Het is belangrijk dat er geen grote wachtrij ontstaat, daarom werk ik met vastgestelde tijden en vraag ik jullie om je daar ook aan te houden. Als je toch even moet wachten hou dan afstand tot de rest.

Aanmelden kan via onderstaand formulier, ik zou het tof vinden als je komt!