Gefeliciteerd! ...wat bijzonder hè 

Je bolle buik op een mooie en stijlvolle manier vastgelegd, zodat je later altijd terug kunt kijken op deze bijzondere periode in je leven 🖤
Een zwangerschapsreportage doe ik bij voorkeur lekker in de buitenlucht op een mooie locatie zoals de Heemtuin in Muntendam, de duinen bij Zeegse of Schipborg, het Slochterbos of een locatie in gezamenlijk overleg. 
De mooiste periode om een zwangerschapsreportage te doen is als je 32 tot 36 weekjes zwanger bent 

Wist je trouwens dat je een gratis sitter-sessie inclusief 3 digitale foto's krijgt als je een zwangerschapsreportage in combinatie met een newborn-reportage boekt?
Een sitter-sessie is een reportage van jullie kleintje als hij of zij wel kan zitten, maar nog niet kruipt. 


Tarieven Zwangerschapsreportage


Reportage inclusief:
- 8 digitale foto's
- online keuze-galerij met minimaal 25 foto's

€ 195,-


- Extra digitale foto's zijn bij te kopen:
€ 10,00 per foto / 5 voor € 45,00 / 10 voor € 80,00 / 15 voor € 100,-
Deze tarieven tel je bij het tarief voor de zwangerschapsreportage op.
- Jouw favoriete foto op canvas, metaal, glas of aluminium met de mooiste kwaliteit?  Vraag me gerust naar de mogelijkheden

Alle afdrukken, vergrotingen, wanddecoratie, lijsten en andere producten die je bij mij bestelt lever ik in de hoogste kwaliteit en worden ook altijd door mij gecontroleerd voordat ik ze aflever. Mijn camera's en monitor zijn gekalibreerd en ik werk uiteraard met professionele software en leveranciers.
Als je zelf ergens foto's of andere producten bestelt kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor de kwaliteit daarvan. Niet alle aanbieders kunnen dezelfde kwaliteit bieden als een vaklab. Vooral winkels als Kruidvat, Hema, Aldi e.d. staan erom bekend dat de foto's een gele, roze of blauwe gloed kunnen krijgen als je ze laat afdrukken.