Welkom op de wereld kleintje!


Een reportage maken van jullie grootste trots... jullie baby... vind ik het mooiste wat er is!
2 kleine oogjes die nieuwsgierig de wereld inkijken, het eerste lachje in hun slaap, dat wil je toch nooit meer vergeten!

De eerste weken na de geboorte slaapt je kleintje nog erg veel. 
Ik probeer daar zoveel mogelijk gebruik van te maken omdat je de baby dan in verschillende poses kunt leggen zonder dat hij of zij gelijk wakker wordt.
Behalve de volledige foto's van je baby, zal ik ook detailfoto's maken van de handjes, voetjes, haartjes, oortjes, naveltje enzovoort. 
Ook foto's van jullie met de baby en eventuele broertjes/zusjes worden natuurlijk niet vergeten 🖤

Tijdens de reportage zal jullie baby voornamelijk in doeken gewikkeld of gedeeltelijk bloot gefotografeerd worden. 
Om variatie in de reportage aan te brengen heb ik verschillende newborn-setjes, rompertjes, mutsjes en haarbandjes die we kunnen gebruiken.
Heb je voorkeur voor een bepaalde stijl of kleurgebruik, laat me dat dan gerust weten.

Jullie baby heeft de leiding en bepaalt het tempo. 
Van een echt ritme is tijdens de eerste weken nog geen sprake, je weet nooit precies wanneer je baby gevoed wil worden of gaat slapen.
Daarom trek ik ongeveer 2,5 uur uit voor de reportage en is er ruimte genoeg om te voeden, te verschonen en te knuffelen.
Het is aan te raden om jullie baby voor de reportage in bad te doen. Vaak worden ze daar lekker rozig van en is de kans groter dat ze zich ontspannen voelen tijdens de reportage en lekker doorslapen. Uiteraard is een gevuld buikje minstens zo belangrijk... 
Tijdens de sessie is er natuurlijk ruimte om te voeden. Een extra slokje kan soms net het grote verschil maken tussen een slapende en een wakkere baby.

Het is van groot belang dat jullie baby lekker warm blijft tijdens de reportage. 
In de studio is het dan ook rond de 26 graden! Hou hier rekening mee met je kleding (laagjes kleding en een extra setje kleding zijn zeker aan te raden).

 

Wil je een newborn-reportage boeken, neem dan tijdens je zwangerschap al contact met mij op.
Ik reserveer dan een aantal plekjes in mijn agenda rond de uitgerekende datum.
Zodra jullie kleintje geboren is, zullen we een definitieve datum gaan plannen.

Wist je trouwens dat je een gratis sitter-sessie inclusief 3 digitale foto's krijgt als je een zwangerschapsreportage in combinatie met een newborn-reportage boekt?
Een sitter-sessie is een reportage van jullie kleintje als hij of zij wel kan zitten, maar nog niet kruipt. Deze kan bij mij in de studio of bij mooi weer ook buiten.Tarieven Newborn


Pakket Goud

Studioreportage inclusief:
- 15 digitale foto's
- 1 foto op canvas
(50x70 of 50x50)
- Mini foto album
(15x20 cm)
- Een leuke verrassing!

€ 395,-


Pakket Zilver

Studioreportage inclusief:
- 12 digitale foto's
- Mini foto album
(15x20 cm)

€ 295,-


Pakket Brons

Studioreportage inclusief:
- 10 digitale foto's

€ 249,-


Pakket Lifestyle

Een newborn-reportage bij jullie thuis waarbij ik ongeveer 1,5 uur meeloop in jullie kersverse gezin en de dagelijkse dingetjes zoals badderen, aankleden en knuffelen vastleg.  Geen geposeerde newborn-foto's, maar uiteraard wel ruimte om mooie gezinsfoto's te maken
> Ook gaaf om buiten te doen! zie portfolio voor voorbeelden <
Inclusief:
- 12 digitale foto's

€ 225,-


Voor elk pakket geldt: 
- Extra digitale foto's zijn bij te kopen:
€ 7,50 per foto / 5 voor € 35,00 / 10 voor € 65,00 / 15 voor € 90,-
Deze tarieven tel je bij het gekozen pakket op.
- Jouw favoriete foto op canvas, metaal, glas of aluminium met de mooiste kwaliteit?  vraag me gerust naar de mogelijkheden

Alle afdrukken, vergrotingen, wanddecoratie, lijsten en andere producten die je bij mij bestelt lever ik in de hoogste kwaliteit en worden ook altijd door mij gecontroleerd voordat ik ze aflever. Mijn camera's en monitor zijn gekalibreerd en ik werk uiteraard met professionele software en leveranciers.
Als je zelf ergens foto's of andere producten bestelt kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor de kwaliteit daarvan. Niet alle aanbieders kunnen dezelfde kwaliteit bieden als een vaklab. Vooral winkels als Kruidvat, Hema, Aldi e.d. staan erom bekend dat de foto's een gele, roze of blauwe gloed kunnen krijgen als je ze laat afdrukken. Meer Newborn-foto's zien? Kijk dan in mijn portfolio Newborn