✅ Geschikt voor alle officiële documenten zoals paspoort, rijbewijs, identiteitskaart

✅ Ook voor aanvraag buitenlands visum

✅ Conform eisen Rijksoverheid m.b.t. maatvoering, fotokwaliteit, achtergrond, weergave, houding, uitdrukking, bril, belichting en positionering.

✅ Pasfoto's (4 stuks) krijgt u uiteraard gelijk mee

✅ Alleen op afspraak, variabele uren per week, maar ook in de avonduren, kijk in de online agenda voor de beschikbare tijden

✅ Betaling contant of met PIN


Actie: in de maanden januari en februari 2024 geen € 12,95 maar € 10,-

In januari en februari 2024 geeft de gemeente Midden-Groningen 10 euro korting op de aanvraag van een id-kaart en paspoort.
Ik ga mee met deze actie, want in de maanden januari en februari betaalt u geen 12,95 maar 10,00 voor een pasfotosetje van 4 stuks

Liever bellen of appen voor een afspraak? Geen probleem, ik ben bereikbaar op 06-46189315

Mocht ik niet opnemen stuur dan gerust een whatsapp bericht, ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar

Foto's van uw baby en kind

Officiële identiteitsdocumenten zoals paspoort en identiteitskaart zijn belangrijke documenten, en aan de pasfoto’s die daarop gebruikt worden zijn daarom veel eisen gesteld. Vraagt u een paspoort of identiteitskaart aan voor een kind jonger dan 6 jaar, dan gelden wel wat soepeler eisen voor de foto.
Wij hebben de ervaring en techniek in huis om een goedgekeurde foto van uw baby en kind te maken.

 

Met of zonder bril?

Iemand die een bril draagt, mag deze ophouden bij een officiële pasfoto. Er gelden echter wel een aantal belangrijke regels met betrekking tot de zichtbaarheid van de ogen. Mocht het zo zijn dat een bril teveel spiegelt of reflecteert of als een bril getinte glazen heeft moet deze afgezet worden voor de officiële foto.

Pasfoto voor een visum

Als u op reis gaat naar het buitenland, heeft u misschien wel een visum nodig. Voor elk visum kunnen wij de juiste foto maken. De maten 5×5 cm of 6×8 cm is geen probleem. Er zijn veel landen die afwijkende eisen stellen aan de pasfoto. Zo kan het formaat van de foto anders zijn of de kleur van de achtergrond.
Hoewel wij voorzien zijn van de meeste pasfoto eisen, kunnen de pasfoto eisen wel eens veranderen. Het is daarom aan te raden om uw specifieke pasfoto eisen mee te nemen, zodat wij u de juiste pasfoto’s leveren.

 

Wist u dat een pasfoto voor 1 van deze documenten niet ouder mag zijn dan 6 maanden?